in , , , ,

5 gode og uundværlige råd til næste gang du skal rejse

Taske

Er du en meget rejsende person, har du sikkert godt styr på, hvad du skal gøre på din rejse, og hvad du ikke skal. Er du derimod ikke særlig rejsende, kan du sikkert have godt af at få forfrisket en masse gode råd – nogle som du sikkert har hørt før – og andre, som du ikke har.

Rådene strækker sig lige fra før rejsen til efter rejsen.. Og også lidt undervejs.

Spar penge på din flyrejse – clear dine cookies

Det er sådan, at flyselskaber ofte kan være lidt “misvisende”. Hvis du før har besøgt deres hjemmeside, er de ret glade for at vise dig en højere pris, end før. Det er et almindeligt trick, som rigtig mange flyselskaber anvender verden over. Hvordan de stadig kan tillade sig det, ved jeg ikke – men det sker.

Du kan komme det til livs ved at cleare dine cookies i din browser. Derudover kan du også bare bestille dine flybilletter gennem inkognito browser.

Få en god nattesøvn på flyet

Rejser du ikke med fly, skal du selvfølgelig bare ignorere dette råd. Men hvis du gør, har du sikkert før oplevet en lille lur på flyet som en efterfølgende hold i nakken. Der er en del forskellige ting, du kan gøre, for at få en bedre søvn på flyet.

Jeg anbefaler en vinduesplads på flyet, så du har noget at læne dit hoved op af.

Derudover kan du gøre brug af en sovemaske og/eller en lækker nakkepude, for at få den mest optimale søvn på flyet.

Husk strømmen på rejsen

Rejser du længere væk end Europas grænser, er det en god idé at researche, hvilke slags stikkontakt, der bliver anvendt på rejsedestinationen. Skal du f.eks. til England (undtagelsen af lande i EU), passer vores danske EU-stik ikke ind i væggen.

Derfor er det nødvendigt med en rejseadapter, der kan omdanne stikkontakten, så du har mulighed for at bruge strømmen i boligen, på hotellet eller hvor end du måtte befinde dig.

Pak din kuffert effektivt

De fleste rejsende rammer faktisk ikke engang i nærheden af de 20 kg, som din indchecket bagage må veje. Derimod er problemet, at der simpelthen ikke er plads til mere bagage i kufferten.

Problemet er oftest ikke, at kufferten er for lille. Derimod er det dårlige pakkevaner. Tøjet bliver simpelthen kastet uorganiseret ned i kufferten, indtil der skal siddes på kufferten for at lyne den.

Så her får I lige tre gode råd til at pakke kufferten mere effektivt.

  1. Lad som om, at det er et spil Tetris – derved udnytter du de forskellige tøjdele til at passe med hinanden og udnytte mest muligt af pladsen.
  2. Rul tøjet sammen i stedet for at folde det. På denne måde er det også lettere at tage et spil Tetris.
  3. Læg det tunge nederst. Når du ruller tøjet sammen, anbefaler jeg, at du smider det tungeste af tøjet i bunden. På den måde kan du lægge et “gulv” i kufferten, som du kan placere dit lettere tøj på.

Bonus tip: Ved at smide underbukser/strømper i dine sko, har du en win-win situation. Dine sko klemmes ikke sammen undervejs – og du har plads til dine underbukser og strømper. Det er dog naturligvis begrænset, hvor mange underbukser og strømper, du kan have i skoene. Medmindre du bruger størrelse 50+

Brug Uber til transport

Skal du rejse i en større by, kan det altid svare sig at tage en Uber vogn i stedet for en taxa. Det er sjældent, at du kommer til en by, hvor almindelige taxaer er dyrere end Uber vogne.

Derudover kan du ofte få nogle gode råd med på vejen af de lokale, som kører Uber vogne. Det er ofte her, at dine gode og mindeværdige oplevelser fra rejsen starter.

Written by enur215

Barcelona

Storbyer i Europa med strande

KBH Zoo

Oplevelser i København & Omegn