in ,

Derfor skal du bo i ferielejlighed i stedet for hotel

Ferielejlighed

Der er både fordele og ulemper ved at bo i en ferielejlighed, når turen går til udlandet. I dette indlæg tager jeg et kig på, hvilke fordele, der taler for at man skal vælge en ferielejlighed. 

Spar penge på mad

Noget af det, som jeg er gladest for, når jeg bor i ferielejlighed på min rejse, er muligheden for at spare penge på måltider ved at lave mad selv. Ret skal være ret – jeg rejser meget og kan derfor ikke altid ‘holde ferie’ og bruge masser af penge på restaurant-besøg, når jeg er afsted.

Derfor er det fedt at have et køleskab, hvor man kan putte de billige fødevarer man har købt i det lokale supermarked. Særligt i europæiske storbyer som London og Paris er der utroligt mange penge at spare, hvis man blot sørger for at tænke sig om og handle ind til et par måltider om dagen.

Føl dig hjemme i et lokalt område

Wimdu bruger udtrykket ‘travel like a local’ og det synes jeg er meget rammende. Eksempelvis boede jeg for et par år siden i en lejlighed i Berlin, som vitterligt lå i et af byens fedeste områder. Det havde jeg nok ikke fundet ved at tage på et hotel. Fordelen var her, at jeg blev vist lidt rundt af min vært, som altså normalt boede i lejligheden og derfor vidste lige præcis, hvor jeg skulle tage hen i lokalområdet for at få de bedste oplevelser.

Den slags råd giver en receptionist på et hotel altså sjældent.

Billigere overnatning

Den 3. positive ting ved at bo i en ferielejlighed er, at der ofte er mere value for money. Dette synes jeg i sær kommer til udtryk, hvis man rejser i en gruppe på 3-4 stykker. Dér kan man få en hel lejlighed i centrum af byen til noget billigere penge end 2 værelser på et hotel i samme område koster.

Man sparer penge på overnatningen, får en hel lejlighed for sig selv og får endda (måske) nogen gode tips fra sin vært. Det er en god måde at starte sin rejse på.

Written by enur215

Portugal

Sommerferiedestinationer du ikke skal tage et lån for at nå

Håndbagage

Pakkeliste til en hel uges ferie med kun håndbagage