in

Find ud af dine prioriteter, når du skal på ferie

at spare, når de er af sted, mens andre hellere vil ud og rejse flere gange for færre penge.

Tit ændrer det sig også med alderen, og jo ældre man bliver, jo mere komfortabel bliver man. Det er derudover også meget forskelligt, om folk prioriterer at bo godt, når de er ude at rejse, eller om man hellere vil bruge flere penge på at gå ud og spise.

På en klassisk storbyferie prioriterer de fleste ikke boligen som det vigtigste. Beliggenheden kan betyde en del, men indretningen behøver ikke at betyde det helt store. Pointen med en storbyferie er jo nemlig, at man skal være i byen nærmest fra morgen til aften. Derudover vælger mange at prioritere shopping, restaurantbesøg og besøg på attraktioner i budgettet.

På en badeferie, eller afslapningsferie, derimod, afhænger prioriteterne af, hvor man er taget på ferie henne, og om man bare vil slappe helt af, eller have en aktiv ferie.

Vil du slappe af eller være på en aktiv ferie?

Total afslapning medfører også, at man er mere i den bolig man har booket til ferien og måske laver mad hjemme tit. Her kan det godt betale sig at bruge lidt mere på boligen, da man i sidste ende sparer penge på at lave mad hjemme.

Derudover betyder transporten også meget for ferien. Vælger man at køre kan man selvsagt pakke flere ting med sig på ferien, men transporttiden tager selvfølgelig lidt længere tid.

Derudover er der tit penge at spare, hvis man er en hel familie, der skal af sted. Den tredje fordel ved en bilferie er, at man selvsagt har bilen med på ferie. Det er tit hundedyrt at leje biler på ferien, og man risikerer at skulle betale mange penge til selskabet, hvis bilen får den mindste ridse.

Som børnefamilie kan det derfor være en god idé at tage bilen med på ferie, hvilket i udlandet også gør det nemmere at komme rundt til diverse aktiviteter. På den måde kan man også booke en bolig, der ligger mere afsides end hvis man ikke havde en bil med.

Written by enur215

Pige på ferie

Hvilket tøj er smartest at medbringe på en solferie – for hende?

Fly rejse

4 gode rejseråd til en god tur