in , ,

Her skal du holde sommerferie i Danmark

Turen går til – Danmark. Men hvor? Vores land er lille, men har på flot natur og små lommer af kultur, der afviger fra vores egen, kun få timers kørsel væk. Det er det unikke ved vores lille land, at der faktisk er forskel på os, når du rejser til Skagen eller Lolland. Skulle du ikke være klar til at kaste med en pil på det danske landkort og på den måde finde din destination, så får du noget hjælp her. For der er selvfølgelig steder, som er mere populære end andre – og måske med rette.

Ferieø med feriekultur

I Danmark er vi beriget med en hulens masse øer. Faktisk er størstedelen af os danskere øboere. Vi mærker dog ikke ret meget til det med de mange broer, der krydser bælterne. Ø-livet kan dog være værd at udforske. Det kunne være til den kendte ferieø Bornholm, som nok ikke behøver yderligere introduktion. Det kunne også være Anholt, Ærø, Møn eller Samsø. Der er noget magisk over at være fuldstændig omringet af vand og kunne cykle eller køre fra en ende til en anden ende på kort tid. I et sommerhus bliver jeres sommerferie Danmark helt perfekt.

Den særprægede dialekt

Sønderjylland. Hvis ikke du kommer derfra, hvor ofte finder du så vej dertil? Sønderjylland er fuld af historie, egnsretter og den herlige dialekt. Der er ikke mange steder i landet, der kan hævde at have lige så rig og særpræget en kultur som sønderjyderne. Og med hundredåret for genforeningen, der løb af stablen i 2020, er der kun endnu mere stolthed og kultur at opleve i det sønderjyske. Det kan være museer, Dybbøl Mølle, Ribe Vikingecenter, Koldinghus, rådhuset i Gråsten og meget mere.

For børnefamilien

For børnefamilien er der altid noget, som trækker hvert eneste år. Det er Vestkysten, Nordsjælland og Skagen. Her er I med garanti ikke alene. Der er fester for de unge, hygge og leg med børnene og sjov for forældrene. Og så har alle de nævnte områder en rig kultur og historie, skulle det være interessant. De har alle skønne spisesteder. De har alle fantastiske strande, der passer perfekt til det danske sommervejr.

Written by enur215

Se Norge med udlejningsbil

Vil du gerne opleve den danske natur til sommer?