in ,

Rejser er blevet en luksusvare i Danmark

København

En af de største luksus-ting for mig her i livet er at rejse. Hvis jeg ikke har en rejse at se frem til, bliver jeg som regel lidt smådeprimeret, især i de lange kolde og mørke vintermåneder. Verden er så at sige blevet meget mindre de seneste få år, og det virker som om, at denne udvikling kun kommer til at gå hurtigere og hurtigere.

Det føles nemlig som om, at turismen er boomet inden for de sidste 5 års tid. Inden for den periode har jeg besøgt nogle steder for anden gang, og det er altså første gang jeg har været tilbage i flere år. For eksempel var jeg i Thailand i sommer, et sted jeg ikke har været i 6 år, og her kunne jeg mærke en markant forandring.

Nu er Thailand vidst nok også verdens mest turistede land, men jeg fik alligevel et chok over, hvor stor forandringen havde været på så kort tid. Især i forhold til spisesteder, der var åbnet, og som tydeligvis var møntet på turister.

Danskerne rejser som aldrig før

Al denne udvikling er kommet som følge af, at priserne for at holde ferie er dalet og dalet. Det er ikke længere en stor ting at tage en flyrejse i ti timer for at nå frem til sin feriedestination. Mange gange er det endda til at få billetter til under 3.000 kr. på disse rejser til for eksempel enten Bangkok eller New York.

Boomet i turisme-industrien er også sket som en følge af, at flere og flere mennesker får råd til at holde ferie. Derudover tror jeg også, at rejser er blevet noget vi værdsætter højt i Danmark, måske endda højere end at få en ny carport eller andre materielle goder. Læs mere om rejser her: Primo Tours

Der er da også virkelig mange penge at spare hos flyselskaberne, hvis bare man kan slå koldt vand i blodet. Nogle gange er det nemlig til at få ekstremt billige flybilletter, hvis man er villig til at gå lidt på kompromis og vente til sidste øjeblik. Derudover skal man også være indstillet på, at man ikke kommer til at kunne planlægge sin ferie særlig længe i forvejen.

Written by enur215

USA

Tag på roadtrip i USA og få naturoplevelser I ikke finder andre steder

Portugal

Sommerferiedestinationer du ikke skal tage et lån for at nå