in , ,

Sommerferiedestinationer du ikke skal tage et lån for at nå

Portugal

Det er dyrt at rejse, men selv her i Europa findes der destinationer, hvor pengene rækker længere end herhjemme i landet. Danmark er et af de dyreste lande i Europa, så det giver god mening at rejse ud, hvis I vil have en billig ferie – dog skal I tage jer i agt for en række destinationer.

De store og velkendte destinationer som Barcelona, Rom, Paris og London er fantastiske steder at holde ferie. Men det ved alle og derfor er priserne også presset særdeles højt op.

Herunder tager vi et kig på et par destinationer, hvor du kan rejse til uden at skulle tage et lån.

Montenegro

En af de destinationer, som er poppet op de sidste par år er Montenegro. Med særdeles god grund. Landet er et af Europas smukkeste og samtidig et af de billigste at leve i. Du er ikke den første, der kommer til at besøge landet efter det blev selvstændigt i 2006, men du kan stadig være en form for frontrunner.

Flyv til hovedstaden Podgorica (det kan gøres relativt billigt) og tag så bussen til Kotor, hvor der er badeby-stemning.

Portugal (Lissabon)

Portugal har altså været et land, hvor turisme er udbredt, men alligevel er det altid Barcelona danskerne taler om, når det kommer til badeferie kombineret med storbyferie. Det er en skam, da Lissabon f.eks. har ekstremt meget at byde på og så endda til en pris, der af og til kan nærme sig det halve af hvad man betaler i Barcelona.

Hvis du vil spare penge, men stadig til en fed storby, hvor der er strand, så kan du med fordel tage turen til Lissabon.

Flyv enten direkte til Lissabon eller Porto, hvor der også er togforbindelse til hovedstaden.

Written by enur215

København

Rejser er blevet en luksusvare i Danmark

Ferielejlighed

Derfor skal du bo i ferielejlighed i stedet for hotel