in , ,

Tag på roadtrip i USA og få naturoplevelser I ikke finder andre steder

USA

Det er de seneste år blevet mere og mere populært at tage på ferie til USA. Før i tiden var det noget de færreste gjorde, men i takt med at turistindustrien er boomet, er de lange rejser blevet normale som aldrig før. Det store land har da også et utal af fantastiske oplevelser og rummer meget forskelligartet natur, hvilket er muligt på grund af dens størrelse.

En af de helt store oplevelser USA har at byde på, er en road trip til Rocky Mountains. Dette er en bjergkæde, der byder på de helt store oplevelser som du helt garanteret ikke får i Danmark. For eksempel er det muligt at se grizzly bjørne, vandfald, varme kilder og gletsjere. Men skal som udgangspunkt være indforstået med, at man nogle dage vil skulle tilbagelægge længere strækninger, men det er med garanti det hele værd.

Køber man rejsen gennem Momondo får man med i prisen en e-bog skrevet af Henrik Lange, der indeholder en detaljeret dag-for-dag rejseplan som kan bruges som rettesnor på rejsen. De fleste anbefaler, at man afsætter længere tid til road trips i USA og på denne rejse anbefales det, at man afsætter 3 uger til at få hele oplevelsen med i et behageligt tempo.

Læs mere om lån af penge her

Det vilde vesten

En anden af de helt store oplevelser i USA er en tur gennem New Mexico, Arizona og Texas. Her vil I opleve det helt originale cowboyliv mens I kører gennem en af de bedste nationale parker i USA; Big Bend National Park i Texas. Denne tur tager i alt 23 dage og skal som udgangspunkt planlægges som en kør-selv-ferie.

I denne nationalpark finder I et mere spændende og eksotisk dyreliv, end det vi kender fra Danmark og I har også mulighed for at udforske et af de største hulekomplekser i verden, der indbefatter drypstenshuler. Her fra kan I via Rio Grande floden ankomme til Mexico et smut uden at forlade nationalparken.

Derudover vil rejsen også tage jer til Saguaro National Park i Arizona, hvor I vil opleve de markante røde sandstensklipper. Denne tur er også som udgangspunkt en kør-selv-ferie, der i alt vil tage 23 dage. 

Written by enur215

Bilferie

Sommeren er reddet med billig billeje

København

Rejser er blevet en luksusvare i Danmark