in

Ferieflirt? Her er 3 tips til dating på rejsen

Der er næppe noget mere sjovt, eventyrligt og romantisk som en god ferieflirt. Samtidig kan de mange online dating-platforme være gavnlige til at skabe lidt socialt liv, mens du er ude at rejse. Her er 3 tips til, hvordan du gør bedst brug af dem.

En rejse er som regel lidt af et eventyr, og historien bliver endnu bedre med en romance eller to. Det kan gøre det mindre ensomt at rejse rundt alene, og samtidig kan du møde nogle lokale. De online dating-sider og -apps gør det nemmere end nogensinde.

1. Se dine dates som oplevelser

Tip nummer et handler om ikke at tage datingen alt for alvorligt – slet ikke når du er på ferie. En ferieflirt er jo som oftest kendetegnet ved at være kortvarig. Du behøver derfor ikke lægge noget pres på dig selv for at få relationen til at blive til alt muligt stort og vigtigt.

I stedet kan det være langt sjovere, og give en mere let energi, at tænke på dine dates som sjove oplevelser. Vær nysgerrig på de mennesker, du møder, og se det som en mulighed for at få endnu mere ud af rejsen. Hvis I kan skabe noget magisk sammen, er det bare en bonus!

2. Afvisninger er ikke farlige

Når du har styr på tip 1, vil tip 2 nok komme helt naturligt. Når du ikke tænker på datingen som liv og død, bliver afvisninger heller ikke så farlige. Snarere kan de faktisk være springbræt til frugtbar personlig udvikling.

Der er nemlig meget at lære i afvisningerne og deres upersonlige natur. Du bør således ikke tage en afvisning personligt, men forstå, at den handler om den anden person. Der kan være mange grunde til, at du ikke lige passer ind i vedkommendes liv lige nu, og du kan faktisk fortolke afvisningen, som du vil – så hvorfor fortolke den som om, at der er noget galt med dig?

3. Vælg din platform med omhu

For at få mest muligt ud af dit kærlighedsliv på rejsen er det en god idé at vælge din dating-platform med omhu. Der er mange at vælge mellem, for der er nemlig noget til ethvert behov og enhver smag.

Det kan blive meget specifikt, så hvis dit ferieeventyr for eksempel indebærer at have sex i det fri, kan du finde en platform til dette formål. Det er selvfølgelig bare et eksempel, men pointen er, at du med fordel kan vælge et medie, der tilgodeser lige præcis dine ønsker og behov. Så kan feriens flirt bare komme an, så rejsen kan blive endnu mere mindeværdig!

Written by enur215

3 årsager til at du skal besøge Skagen i din næste ferie

En ferie med casino-tema: 3 tips