in

Rejs med stil næste gang du tager på ferie

Står du også og er godt og grundigt forvirret over, hvad du dog skal pakke i rejsekufferten, når du tager et smut til storbyen eller til varmere himmelstrøg? Det med mode er ikke altid helt til at gennemskue, og det kan være svært at planlægge præcist, hvad du egentlig får brug for af tøj, når du tager på ferie. Bare rolig. Vi hjælper dig gennem fortvivlelsen med et par simple råd.

Hvorfor skifter man stil på ferie?

Det er egentlig lidt spøjst, at man ofte ændrer stil, når man er på ferie. Det er som om friheden ved at være i et andet land med helt andre regler og en anden kultur, også gælder, når det kommer til valg af tøjstil. Man bliver ofte lidt mere modig på ferien, når det handler om mode og stil. Det kan skyldes, at man nok ikke lige støder på mennesker, man kender, så hvis det ser helt tosset ud med en pink fjerboa og kæmpe stråhat, så gør det ikke så meget. De kender dig jo ikke, og du kommer nok aldrig til at møde dem igen. Dog er det godt, at have tøj med, som du ved, du vil komme til at bruge, og du kan finde inspiration til lækkert modetøj via dette link: modetøj kvinder

Vær forberedt 

Tjek eventuelt hjemmefra hvilke trends der er det sted, som du skal hen, inden du rejser. Så er du godt forberedt og ved hvordan, du nemmest passer ind. Skal du til Paris, så få fingrene i en fin baret. Hvis turen går til New York, så find inspiration i tv-serien Sex and the City og klæd dig som en ægte new yorker. Uanset hvor turen går til er det altid sjovt at eksperimentere lidt med stilen. Det er selvfølgelig også altid en god idé at tjekke vejrudsigten for det sted, du skal hen, så du ikke står i en forårsjakke, mens der er minusgrader udenfor. 

Vær realistisk

Det er vigtigt at være realistisk, når man pakker sin kuffert til sin yogarejse, eller når man står på et marked på Gran Canaria og ser den smukkeste, blå kjole med palmer og papegøjer på. Kommer jeg virkelig til at gå i den her? Eller blev jeg blot revet med af stemningen? Når du pakker kufferten, må du også tænke på, om du i forvejen bruger det, som du skal have med. Er den gennemsigtig og strammer lidt for meget, får du den sikkert ikke brugt. Vælg hellere noget, du føler dig veltilpas i, og som du i forvejen går med. Så ved du med sikkerhed, at du får den brugt senere. Optimisme er godt, med realisme er nu engang bedre.

Written by enur215

Find billige kontorartikler kontoret eller til rejsen

Se Norge med udlejningsbil