in , ,

Guide: Sådan finder du den bedste overnatning i Berlin

Berlin

I denne mini-guide vil jeg give mine bedste tips til dig, der skal på storbyferie i Berlin og gerne vil bo godt & centralt.

Mange danskere rejser hver dag til Berlin på storbyferie. Det er billigt og hurtigt at komme til Berlin for både jyder, fynboer og sjællændere; de fleste kan blot snuppe bilen og køre derned, men det er også ekstremt billigt at flyve til den tyske hovedstad.

Jeg har flere gange været heldig at finde flybilletter til Berlin for helt ned til 140 kr pr vej – til lufthavnen Berlin Schönefeld.

Så det er billigt at komme til Berlin og det er også meget billigere at leve & spise i Berlin end det f.eks. er i København. Priserne er ganske enkelt langt lavere. Så en weekendtur til Berlin giver god mening.

Lad os se på, hvilke områder det giver god mening at lede efter hotel eller ferielejlighed i.

Bo i de gode områder i Berlin

Da jeg for 4 år siden boede i Berlin var et i området Prenzlauer Berg. Et tidligere hotspot for kunstnere og boheme-typer, men nu et område med mange familier – og dog har Prenzlauer Berg formået at bevare en helt speciel stemning. Prenzlauer Berg er trygt, men fortsat med en lidt speciel ‘vibe’, der ikke findes andre steder i Berlin.

Et andet godt område at bo i, når man rejser til Berlin, er området Mitte. Mitte betyder ganske enkelt ‘midt’, så navnet antyder også at her er tale om Berlins centrum.

Berlin er virkelig stor, så det giver god mening at bosætte sig i et område, hvor der er gode muligheder for offentlig transport, hvilket der er i Mitte. Her er mange u-bahn og s-bahn stationer. Bo f.eks. i området omkring Hackescher Markt.

Rejskris har en guide til hoteller i Berlin, hvor der nævnes flere hoteller i Berlin Mitte.

Af andre fine områder i Berlin, hvor jeg sagtens kan anbefale at bo er:

  • Kreuzberg
  • Charlottenburg
  • Friedrichshain
  • Schöneberg

Der er nok at vælge imellem, når det kommer til hoteller og ferielejligheder og priserne er ganske billige.

God tur til Berlin!

Written by enur215

Håndbagage

Pakkeliste til en hel uges ferie med kun håndbagage

Barcelona

Storbyer i Europa med strande