in ,

Sommeren er reddet med billig billeje

Bilferie
Bilferie

Overvejer du stadig, hvordan du skal fordrive sommerferien? Måske er en bilferie i Tyskland lige noget for dig og din familie. Der kan være mange penge at spare ved at leje en bil frem for at være afhængig af offentlig transport og taxa. Hos billeje.info har de gjort leje af bil overskueligt, så du med god samvittighed kan anvende deres søgemaskine for at finde det tilbud, der passer bedst til dig.

Det har været et langt forår. Alt har været lukket ned, og sommeren har af flere omgange føltes aflyst. Men ikke alt er tabt. Vi skal bare lige over grænsen, så finder vi, hvor sommeren skal reddes.

Tyskland er et af de lande, vi gerne må rejse i, når karantænen ophæves. Det kan derfor være en god mulighed for dig og din familie at udforske landet lige syd for grænsen. 

Tag på Ausfahrt i Tyskland

De fleste kender nok Tyskland som det sted, de henter deres dåseøl og billige sodavand i. Måske kører de bare igennem for at nå til Frankrig, Østrig eller Italien. Vi er alle kørt forbi skiltene med Ausfahrt, rastepladser med fastfood restauranter, og vi har overhalet utallige lastbiler på vej ned gennem Europa.

Men Tyskland er meget mere end Autobahn og restepladser. Hvad nu hvis I tog på Ausfahrt og opdagede Tyskland på egen hånd? Det har I rig mulighed for nu. Hvis I kører over grænsen og lejer bilen i stedet for at bruge jeres egen, så har I allerede sparet en masse penge fra start. Sammenlign priser på biludlejning i Flensborg hos billeje.info. Herfra kan I leje en bil, som I kan rejse længere sydpå med.

Den billigste måde at rejse på

De færreste tænker over, hvor mange penge, der er at spare ved at leje bilen frem for at eje en selv. Hvis I tilmed er flere om at dele lejebilen, kan prisen endda slå offentlig transport. Det er både enklere og billigere, og intet slår friheden ved at køre rundt fra by til by, når man har lyst til det. Med lidt grundig planlægning er der masser af penge at spare både på rejsetid og benzin.

Når I lejer en bil fra Flensborg, så behøver I hverken spekulere i forsikringsudgifter eller autohjælp. Det hele er således inkluderet i prisen. Samtidig undgår I at bekymre jer for meget om slitage og slid, som hvis I rejser i egen bil. Hvis I tager egen bil, så er ture ned gennem Europa noget, der tærer ikke bare på bilen men også dens værdi. Så hvis du er bilejer, kan der være gode fordele i at lade bilen stå og leje en bil lige over grænsen i stedet for.

Biler til enhver lejlighed

Når du skal leje en bil, er det en god idé at gøre dig overvejelser omkring, hvor I gerne vil hen. På længere ture ned gennem Tyskland, kan det således være en god idé at have benzinøkonomi og komfort med i tankerne. I søgemaskinen på hjemmesiden hos billeje.info kan du søge efter den bil, der passer til dig og din families behov.

Er I en familie på 4-5, kan det være en god idé med en stationcar med god plads til både børn og baggage. Er I kun to, der skal afsted, er det langt mere fordelagtigt med en mindre bil, hvor baggagen kan være på bagsædet. Der er biler i alle størrelser og klasser, og priser varierer selvfølgelig derefter.

Ønsker I at opleve de åbne landeveje i Schleswig og Holstein, måske med et sommervisit til Hamborg, så kan en cabriolet eller luksusmodel sagtens løse de behov. Nordtyskland er også den eneste del af landet, der har de skønne badestrande, som vi i Danmark. Så drømmer du om sol, strand og badevand uden for landets grænser, så er området omkring øen Sild en dejlig destination.

Tyskland er et dejligt land

Den danske sommer plejer i højsæsonen at blive velbesøgt at tyske turister. De strømmer til sommerhusene for at opleve blæst, strand og hav. Mange tyskere er derfor vilde med Danmark om sommeren. Og det gælder også vores øl og pølser. Derfor er vi så sandelig også velkomne den anden vej.

Tyskerne holder meget af danskere., og I vil opleve et meget venligt folkefærd, når I kører rundt i Tyskland. De vil tage godt imod jer på hoteller og restauranter og anbefale jer områder, I ikke måske ikke kendte til i forvejen. Det kræver bare, at man er åben for mulighederne som en lejebil tilbyder.

Fra Flensborg er der gode muligheder for at tage videre til Lübeck og derfra længere sydpå til bakkerne omkring Harzen. Hvis I er mere til storbyerne, så ligger Hamborg og Berlin ikke mere end henholdsvis 1 time og 3-4 timer væk. Benzinpriserne i Tyskland er generelt lavere end i Danmark, så lad jer ikke afskrække af længere distancer.  

Værd at vide, når I lejer bil

Udover selve rejsedestinationen og måden I ønsker at rejse rundt på, er der flere ting, der er værd at overveje, inden I vælger jeres bil. For eksempel fås de fleste modeller enten med automat- eller manuelt gear. Heldigvis er de fleste biler i Danmark udstyret med en manuel gearstang, så det burde ikke blive et problem. Det er dog altid værd at overveje, hvad man ønsker sig.

Skal du køre på motorvejen ned gennem Tyskland, så kan automatgear være en mulighed for at spare lidt benzin på motorvejen. Automatgear er også det letteste, når det kommer til bykørsel, så har du planer om Berlin og Hamborg, så ville det være et godt valg. Og selvom det kræver lidt tilvænning, så er automatgear designet til brugervenlighed.

Husk altid at have kørekortet klar, ligesom det anbefales, at man betaler med kort. Ingen af de større udlejningsselskaber som Avis, Europcar eller Hertz tager imod kontanter, så vær godt forberedt.

Let at booke og afbestille

Hvis du skulle blive forhindret eller ombestemmer dig i forhold til din booking hos billeje.info, er der heldigvis råd at hente. Inden for op til to døgn kan du afbestille kvit og frit. Du kan også ændre din booking, hvis I skulle flere eller færre end forventet. Det behøver ikke være svært, og det koster dig ikke ekstra.

Hos billeje.info viser de samtidig den fulde pris for din leje. Det betyder, at der ikke er overraskende og skjulte gebyrer at tage hensyn til, som der for eksempel er i flybranchen. Forsikring og autohjælp er inkluderet i prisen, så du slipper for bekymringerne, hvis uheldet er ude. Det kan jo ske, så det er altid en god idé at høre hos hvert enkelt biludlejningsselskab, hvad deres forsikringspolitik er.

Uanset hvad er der masser af penge at spare ved at leje bil gennem billeje.info. Så hold sommerhumøret højt lidt endnu, nyd det danske vejr og glæd dig til, at grænserne langsomt åbner op igen. Solen skinner heldigvis stadig til efteråret rundt omkring i verden, og der er mulighed for at leje biler året rundt verden over.

Written by enur215

Hotelværelse

Tjek ind på et hotel, hvor der er en god kontinentalseng

USA

Tag på roadtrip i USA og få naturoplevelser I ikke finder andre steder