in ,

Spar penge på vinterferien i Norge

Skiferie

Er du eventyrlysten, og har du lyst til at teste alternative måder at holde vinterferie på? At stå på ski på pisten er en pebret fornøjelse, der hurtigt kan løbe op, hvis man udover dette skal betale for færgebillet, benzin til resortet og mad.

Har du lyst til at stå alpint, men har du ikke økonomisk overskud, så kan du tjekke mulighederne for at tage et supplerende lån. Har du alligevel mod på at prøve noget nyt – og billigere – så følg med!

Skift de brede ski ud med de smalle

Ønsker du at undgå at låne penge til vinterferien, så findes der et par tip, du kan gøre brug af, hvis du og familien skal på vinterferie – for eksempel i dyre Norge. Tip nr. 1 går ud på at overveje mulighederne for at skifte de brede alpinski ud med de smalle langrendsski.

Langrend er en sportsgren, der er ualmindeligt stor i Norge – faktisk større end alpinsporten. At stå på langrend er ikke blot en bedre naturoplevelse, der giver sved på panden, det er også meget billigere at vælge langrend frem for alpint. Står du alpint ved du, at både leje af alpint udstyr og prisen for en uges pistekort er ualmindeligt dyrt – selv med kursens rabat fratrukket.

Medbring mad og drikke hjemmefra

Der er ikke nogen, der nogensinde har stoppet nogen på vej til Norge, fordi de har medbragt for meget rugbrød eller leverpostej, og derfor er tip nr. 2 netop: Spar penge ved at medbringe mad hjemmefra. Det er klart, at man ikke kan medbringe en hel uges madforbrug, men det er lige før! Rugbrød findes ikke i samme grad i Norge, så hvis du og familien ikke kan undvære det mættende brød, bør I medbringe det hjemmefra.

Lær at tackle det høje prisniveau

Har du hørt skrækhistorier fra Norge, som at en halv agurk f.eks. koster 50 kroner. så er der måske ikke helt så meget sandhed i det, men generelt er prisniveauet dyrt sammenlignet med det danske, så medbring så meget I kan hjemmefra. Om nødvendigt kan I købe langtidsholdbar mælk, dåseleverpostej og andet, der holder sig længere end friske varer.
Tænk lidt fornuft ind i jeres vinterferie, for der er mange penge at spare, hvis I har lyst til at gøre ferien en smule billigere end normalt.

Written by enur215

Stress

Undgå stress på din ferie

Camping Danmark

Camping med natur og masser af aktiviteter – Rejse i Danmark