in ,

Undgå stress på din ferie

Stress

Er du typen, som ikke kan lade arbejdet blive hjemme når du tager på ferie? Eller stresser du, når du er væk fra arbejdet og den normale hverdag? Hvis ja, så kan du her få nogle gode råd til hvordan du nemmere og hurtigere bliver stressfri på din ferie.

Destinationen er ikke afgørende

Hvide sandstrande eller wellnessophold er ikke altid den første og rigtige løsning hvis man vil undgå stress. Problemet opstår nemlig, når man nede på ferien, begynder at bekymre sig om det arbejde der venter en, når man kommer hjem igen. Derfor er det vigtigt at forebygge den stress der kan komme mens man er på ferie. Nogle har nemlig rigtig svært ved at geare ned når de holder ferie, hvilket både er irriterende for dem man holder ferie med og ikke mindst én selv.

Meningen med ferie er, at man skal slappe af, og komme væk fra hverdagen og dens forpligtelser. Man skal ikke bruge tiden til at bekymre sig om hjemrejse og arbejdsopgaver. Danskerne skal generelt bare blive bedre til at hive stikket ud, og udnytte den afslapning, som man kan få af at være på ferie.

Afstressende sommerferie – ja tak!

Er du typen, som har meget svært ved at slappe af når du er på ferie, så kan det hjælpe at bruge de første dage af ens sommerferie på at blive hjemme og geare ned. Den bedste måde at komme helt ned i gear på, er ved at gå offline. Du skal kunne styre hvem der må komme i kontakt med dig til hver en tid, for det er din ferie, og den har du fortjent. Skær ned på telefonen, og især mobiltelefonen. Indtal en besked på din arbejdstelefon, hvor du fortæller at du er på ferie, og at du først kan vende tilbage senere. Gør ligeledes det samme med din mail. Drop at tjekke den hele tiden, og især når du er ude og rejse. Du bliver kun mere stresset af at blive informeret om det arbejde der ligger klar til dig når du kommer hjem. Sæt derfor din e-mail på autosvar.

Når du så er hjemme, så undgå stressende udflugter hver dag. Tag det i stedet med ro. Få spillet nogle spil, læs en bog, gå lange ture i naturen og få dyrket noget motion. Lav de ting som gør din krop glad. Så vil du hurtigt mærke, at det bliver nemmere at slappe af.

Snak med din familie

Når din ferie starter, så sæt dig ned med din familie og få talt om hvilke forventninger I har til ferien. På den måde kan I få lavet en oversigt over hvad I skal nå at lave, så I undgår at komme i tidsmangel. Hvis du slet ikke kan undværes på arbejdet, så underret din familie om, at du skal være i kontakt med dem, men ikke hele dagen! Derudover så kan du begrænse hvem der kan ringe til dig, så du kun modtager de vigtigste opkald, mens du er på ferie.

Til sidst vil vi ønske dig en god ferie, og vi håber at du kan nyde den uden bekymringer og stress! Ellers må du se noget porno der kan få dig til at slappe af.

Written by enur215

Huskeliste

Rejse tjekliste – Disse ting skal du huske til rejsen

Skiferie

Spar penge på vinterferien i Norge