in

Overfør nemt penge til dine udenlandske rejsevenner

Overfør penge - Mobilepay

Dagens indlæg handler ikke umiddelbart om rejser, hoteller eller hvor årets sommerferie skal gå hen. Derimod skal det handle om, hvordan man nemt kan overføre penge til de udenlandske venner et langt liv med rejser vil give en.

Personligt har jeg boet i udlandet af flere omgange. Det er noget jeg vil anbefale til alle, som har muligheden, da det virkelig er med til at udfordre en som menneske og samtidig kan man (næsten) ikke undgå at komme hjem med en masse fede oplevelser.

Jeg har boet i Berlin og senest Edinburgh, hvor jeg i sær i sidstnævnte tilfælde har fundet mig en række rigtig gode venner, som jeg stadig ser. Men der er et lille problem, når vi skal planlægge enten at jeg kommer til UK eller de kommer herover. For tit vil vi jo gerne lave en masse sjove ting, når vi mødes og det koster som bekendt næsten altid penge.

Første gang jeg skulle en tur til London for at besøge min ven derovre, hvor han havde planlagt og betalt for en del ting allerede, var jeg lige ved at spørge ham hvilket nummer han bruger på Mobilepay 😀

Så langt er Danske Bank dog ikke kommet endnu og det er også lidt af en jungle at overføre penge til en udenlandsk bank. Så hvordan skal man lige overføre penge til sine udenlandske venner?

Transferwise til udenlandske overførsler

Som iværksætter kender jeg naturligvis Richard Branson for eventyret med Virgin – og jeg tager faktisk også tit Virgin tog, når jeg er i Storbritannien 😀 Så da jeg googlede mig lidt frem til at han er medejer af lige præcis den service jeg var på udkig efter, så var jeg da meget godt tilfreds.

Servicen hedder Transferwise og er ala Paypal en metode til at overføre penge til udlandet. Fordelen ved Transferwise er dog, at det simpelthen bare er nemmere og mere intuitivt at bruge end Paypal. Paypal snupper også et ret stort fee for at overføre penge, hvilket også er tilfældet ved Transferwise, men det er ikke så vildt som Paypal.

Jeg kan anbefale at læse denne store guide til Transferwise, hvis du vil vide mere. Jeg er i hvert fald stoppet med at bruge Paypal og stoppet med at se flere porno lige nu og her 🙂

Written by enur215

Camping Danmark

Camping med natur og masser af aktiviteter – Rejse i Danmark

Lufthavn

3 tips til at få en billigere ferie