in

3 tips til at få en billigere ferie

Lufthavn

En ferie kan hurtigt blive en dyr affære, og det kan være super svært at finde ud af, hvordan man bedst muligt kan finansiere sin rejse, hvis ikke man skal spare op hen over længere tid.

Ved at tage et forbrugslån kan du nemt få finansieret det sidste til din rejse, sådan at du har mulighed for at nyde rejsen til fulde. Læs mere om at låne penge på denne side.

Spar penge på boligen

Har man ikke lyst til at optage et lån for at tage på ferie, så findes der heldigvis en masse andre måder, hvorpå man kan spare penge på ferien. En af de smarteste måder er ved at bo billigt. De fleste vælger at tage på ferie for at komme ud og opleve noget af det valgte land, hvorfor boligen ofte bare er et sted, man har til at sove om natten.

Derfor kan det sagtens betale sig at vælge en billigere løsning end det helt dyre hotel, når man skal på ferie. Vælg at bo på hostel, hvis du er frisk på at møde andre rejsende, eller book en bolig igennem AirBnB.

Find de gratis oplevelser

De fleste større byer tilbyder en lang række af gratis oplevelser, som man lige så godt kan udnytte, når man er der. Det kan være alt fra et museumsbesøg til en flot seværdighed, man kan komme ind og se uden at skulle betale for det.

Derudover er der også mange af de større kulturattraktioner, som tilbyder forskellige former for rabat – eksempelvis til studerende. Dette er også værd at tjekke op på, da man på den måde kan ende med at spare mange penge. Nogle museer har også udvalgte dage, hvor det er muligt at spare penge på entrebilletten.

Nyd den skønne natur

Heldigvis så er det ganske gratis at gå sig en tur! En gåtur rundt i den nye by er en perfekt måde at finde de små hyggelige caféer, de fineste parker og de bedste barer på. Det er også en oplagt mulighed for at se byens forskellige seværdigheder, som ligger rundt omkring i byen i dit helt eget tempo. Du får også rig mulighed for at mødes med de lokale og høre dem om, hvad netop deres favoritsteder i landet er.

Written by enur215

Overfør penge - Mobilepay

Overfør nemt penge til dine udenlandske rejsevenner

Pige på ferie

Hvilket tøj er smartest at medbringe på en solferie – for hende?