in ,

Hvilket tøj er smartest at medbringe på en solferie – for hende?

Pige på ferie

Når du skal på ferie i sydens sol, kan det være svært at pakke, fordi det er glohedt om dagen og koldt om aftenen. Ofte vil denne forskel synes større, fordi kroppen vænner sig til varmen om dagen, og derfor vil de køligere briser om aftenen synes endnu koldere, end de måske er. Det kan kort sagt være svært at pakke komprimeret og let.

Du finder her tips og tricks til, hvilket tøj du skal pakke, når du skal afsted, og bagefter kan du – hvis du mangler noget –  tjekke Unfairfashion og finde de resterende items!

Kjoler, sandaler og… En sweater?

Den er god nok. En sweater kan være en god idé at pakke med, når man skal på solferie. Det er måske ikke den tykkeste, norske vams, du skal medbringe, men en jersey-sweater eller en cardigan kan være gode at have med, når du om aftenen bliver kold om skuldrene.

Kjoler er næsten en selvfølge at pakke ned, når du skal på ferie, fordi bare én kjole kan bruges som strandkjole, restaurantkjole eller som museumskjole.

En kjole er dejlig at have på, fordi den giver luft til størstedelen af kroppen, og man har ikke mindst luft mellem benene, så man ikke får den klistrede, klamme følelse i solens hede. Det duer ikke at du går rundt og ligner en escort pige i solen.

Sandaler og sportssko

Det kan være en god idé at pakke nogle fine sandaler og nogle sportssko, der kan bruges, når du skal på vandring i bjergene eller blot skal på længerevarende shopping i byen i nærheden, og ikke gider at få ømme fødder. Sportssko er nemme at medbringe, og så er de multifunktionelle – så du behøver ikke både at pakke løbesko og gåsko.

Sarong og solcreme

Skal du på stranden på den kommende ferie, så er det vigtigt at være dækket ind med solcreme. Hav både en faktor 25 og 50 med hjemmefra, da kravene i udlandet ofte kan være anderledes ift. solfaktor.

En sarong er derudover også et godt stykke tøj at have med. En sarong er en form for tyndt klæde, du kan binde omkring livet, på vej til stranden, men du kan også binde det anderledes – som kjole for eksempel – hvis du blot skal gå en tur i solen og gerne vil være mere klædt på.

Sposoreret af Dansk Sugar Dating

Written by enur215

Lufthavn

3 tips til at få en billigere ferie

Find ud af dine prioriteter, når du skal på ferie